Program

SeniorNet Kungsholmen

Corona-pandemin har tvingat oss att corona-anpassa vår verksamhet under hösten. All verksamhet som normalt äger rum på Baltzar får vi avstå då Baltzar troligen kommer att ha stängt hela höstterminen. Surfkaféträffar och Androidkurserna kommer i stället att ges över internet. PC/IT-hjälpen sker genom att skicka in hjälpönskemål till adress seniornetbaltzar@gmail.com. Verksamhet i lokalen på Kronobergsgatan ställs in fr.o.m. 1/11 med hänsyn till de senaste skärpta restriktionerna för att förhindra smittspridning. Mer information om de olika verksamheterna finns på undersidorna till denna Programsida (PC/IT-hjälp, Öppet hus, Tematräffar,  Surfkaféträffar, Kurser).

Corona-anpassad verksamhet

Mobilhjälp
(Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer har tyvärr tvingat oss att ställa in alla fysiska träffar. Därför är Mobilhjälpen tills vidare inställd)

Anmäl intresse till seniornetbaltzar@gmail.com senast den 5/11. Förutom namn, telefon och e-postadress behöver vi  veta vad du vill ha hjälp med och om du har en andoidmobil eller iPhone. Vi tar emot så många vi klarar av så tidig anmälan ökar chansen att du får plats. Om du bereds plats kommer du att få ett klockslag för din hjälpstund. Tag gärna med munskydd.

Överföra bilder från iPhone till dator, USB-minne eller molnet
Torsdagen den 15/10 kl 10-12 kommer Eva Ekskog att berätta hur man gör och du kommer att få tid till praktisk övning under handledning. Anmäl intresse (namn, telefon, e-postadress) till seniornetbaltzar@gmail.com senast 8/10. Observera att detta endast gäller dem som har iPhone (inte Android). Tag gärna med munskydd.

SeniorNet Kungsholmens “sommarskola” Corona-perioden

Vi samarbetar med