Bokning

PC/IT-hjälp

Tills vidare har vi corona-anpassat PC/IT-hjälpen och erbjuder telefonsupport från våra handledare. Behov av PC/IT-hjälp anmäler du tills vidare till seniornetbaltzar@gmail.com. Skriv ditt namn vilken utrustning du behöver hjälp med och vad ditt problem är. Nedanstående bokningstjänst ska således tills vidare inte användas för PC/IT-hjälpen men du kan boka kurser som vanligt.

Du är välkommen att boka in en personlig handledare under en timme. Vi håller till på Bolinders plan 1, 1tr ner i en lokal som heter Baltzar. Följande dagar har vi planerat PC/IT-hjälp under höstterminen 2020: . Det finns två pass att välja mellan under rubriken Tidsintervall nedan (10.30-11.30 eller 11.45-12.45). Observera att inte alla tisdagar är bokningsbara, trots att det ser så ut i schemat! Personnummer krävs av Vuxenskolan som ger oss ett visst bidrag för denna verksamhet.

Efter bokningen får du avvakta ett godkännande som kommer via e-post. Om du inte har fått en bekräftelse eller besked om att tiden är fullbokad inom ett dygn så kolla i spamfiltret.

För PC/IT-hjälp börja med att välja datum i kalendern, fyll i vilken utrustning du behöver hjälp med och problembeskrivningen, välj tidsintervall och fyll slutligen i dina persondata i formuläret. Klicka därefter på Skicka-knappen längst ner.

Kurser

Kryssa för den kurs du vill anmäla dig till och fyll i dina persondata. Du behöver också markera  en tisdag i kalendern för att anmälan ska fungera även om den inte är relevant i detta fall. Avvakta bekräftelse från kursledaren.

Vid problem att boka

Om du har problem att boka in en tid för PC/IT-hjälp eller en kurs – t.ex. om du inte har någon e-postadress – kan du ringa vår automatiska telefonsvarare på nummer 070-93411739 eller skicka mejl till seniornetbaltzar@gmail.com så kontaktar vi dig. Ring även ovanstående  nummer eller skicka mejl till ovanstående adress om du behöver avboka en redan inbokad och godkänd tid.

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar