Medlemskap i SeniorNet

Önskar du bli medlem i SeniorNet Kungsholmen, en av riksföreningen SeniorNet Swedens mest aktiva klubbar?

Information om SeniorNet Kungsholmen

Vare sig du vet mycket om datorer och IT eller aldrig förr suttit vid ett tangentbord är du välkommen till oss – både för att inhämta kunskaper och färdigheter och för att förmedla dem till andra.

Proceduren är enkel – klicka på denna länk, som öppnar medlemsansökan till SeniorNet Sweden, och fyll i formuläret. Där väljer du också lokalklubb och vi vill förstås att du väljer SeniorNet Kungsholmen som är förvald. Du kommer att få en inbetalningsavi med posten.

Som medlem får du information om mycket av det som händer inom datavärlden och om våra tematräffar och annat.
Vi arrangerar cirklar där du som medlem får rabatt. Du får också rabatter hos vissa företag (se sidan under länken rabatter).
SeniorNet Sweden erbjuder också rabatter, bland annat PC för Alla (50% rabatt).

Med ditt medlemsnummer och det lösenord du valt kan du logga in dig på SeniorNet Swedens webbplats och delta i informationsutbytet på riksnivå.

På SeniorNet Swedens webbplats kan du också ta fram underlag för att själv skriva ut ett fysiskt medlemskort – logga in, gå till menyn Medlemskap och välj alternativet Medlemskort och min profil. En bit ned finns en länk med texten Visa medlemskort i eget fönster – klicka där och skriv ut det medlemskort som då visas.

Frågor om medlemskap kan ställas till vår röstbrevlåda på 079 341 17 39. (Eftersom det är en röstbrevlåda kan det dröja ett par dagar innan vi kontaktar den som har lämnat ett meddelande.)

Registrera dig som ny medlem

Hjärtligt välkommen!